Boşanma Davaları


Evlenip Yuva Kurarken Sonunda Boşanmayı Kimse Planlamaz. Ama Maalesef  ki Günümüzde Evliliklerin Yarısından Çoğu Boşanma ile Sonuçlanmaktadır. Boşanma Esnasında Taraflardan Biri Diğerinden Mal Kaçırma, Karşı Tarafı Küçük Düşürücü veya Kötü Gösterecek Davranışlar İçine Girebiliyor. Hele Birde Arada Velayete Konu Olmuş Bir Çocuk Söz Konusu Olduğunda Amansız Bir Rekabet Başlıyor. Çocuğunuza Karşı Tarafın Kötü Bir Ebeveyn Olduğunu Biliyorsunuz Ama Bunu Mahkemede İspat Edemiyorsanız, Biz Yanınızdayız.Belki Çocuğunuzun Velayetini Kaybettiniz veya Karşı Tarafa Bıraktınız. Ama İçiniz Hiç Rahat Değil.Belki Yeni Üvey Bir Ebeveyni Var. Acaba İyi Muamele Görüyor Mu? Şiddete Maruz Kalıyor Mu? Bütün Bu Sorunların Çözümünde Sizin Birlikteyiz.

Eşinizden Ayrılmaya Karar Verdiniz, Ancak Boşanma Davanızda Anlaşmazlık Yaşıyor ve Çocuğunuzun Velayetini Almakta Zorluk Çekiyorsanız , Tecrübelerimiz İle Size Yardımı Dokunacak Hizmetlerimizle Yanınızdayız.

Uzman Ekibimizden Yardım Almak için Bizimle İrtibata Geçiniz.

7/24 ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ: 
0216 706 12 62
0531 608 30 90

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Örnek Resim Örnek Resim Örnek Resim
EŞ TAKİBİ: Aldatılıyorum mu Diyorsunuz? Eşinizin Sizi Aldattığından mı Şüpheleniyorsunuz? Bilirsiniz ki Şüphe İle Yaşamak Hayattaki En Büyük Izdıraplardan Biridir. Şüphelerinizin Gerçek Olup Olmadığını Kanıtlamak İçin Uzman Ekibimiz Eşinizi Takip Edip Tüm Gerçekleri Belgeler İle Size Sunsun. BOŞANMA DAVALARI VE DELİL TOPLAMA: Boşanacaksınız Ve Elinizde Yeterince Delil Yok.Çocuğunuzun Velayetinin Kime Verileceği Hakkında Şüpheleriniz mi Var? Uzman Ekibimiz Açılmış Veya Açılacak Boşanma Davalarında Sizler İçin Danışmanlık Ve Boşanmanıza Faydalı Olacak Delilleri Toplayıp Belgeler İle Size Sunsun. EVLİLİK ÖNCESİ ARAŞTIRMA : Evleneceğiniz Kişiyi Ne Kadar İyi Tanıyorsunuz? Sizden Önceki Yaşantısı Nasıldı? Kötü Alışkanlıkları Varmı? Bu Soruların Cevaplarını Öğrenmeniz İçin By Dedektiflik Evleneceğiniz Kişinin Yaşantısını Ve Size Uygun Biri Olup Olmadığını Araştırıp Varsa Belgeler İle Size Sunsun..
Örnek Resim Örnek Resim Örnek Resim
ÖĞRENCİ TAKİBİ : Çocuklarımız Bizlerin Birer Geleceğidir.Çocuğunuza Güveniyorsunuz Fakat Çevresindeki Arkadaş Ortamından Çekiniyor Zarar Gleceğinden Endişeleniyorsanız Endişelerinizi Tecrübeli Ekibimizle Titizlikle Yapacağımız Araştırmaları Size Raporlayıp Sunalım.. İCRA DAVALARI VE ADRES TESPİTİ : Erişmek İstediğiniz Kişilerin Nerede İkamet Ettiğini,Nerede Çalıştığını Hangi İlde Yaşadığının Tespitini, Alacaklı Olan Şirketlerle Şahısların Mallarını Başkalarının Üzerine Geçirip Geçirmediği Şirketimiz Tarafından Araştırılmaktadır YARDIMCI PERSONEL ARAŞTIRMASI : Evinizde Çalışmakta Olan (Yerli Yabancı) Hizmetlilere Güvenmiyormusunuz? Size Güvenilir Personeli Çalışmakta Olduğumuz İnsan Kaynakları Departmanıyla Seçip , Aeaştırmalarını Yapıp Seçimiz Size Bırakalım

SATILIK DEDEKTİFLİK SİTESİ

Google 1. Sayfada çıkan özel dedektif siteleri satılıktır.

Detaylı bilgi için mail adresi: dedektifjo@hotmail.com