Özel Dedektiflik Fiyatları

Özel Dedektif  Ücretleri ( Fiyatı) Bir Özel Dedektif Tutmak Ne Kadar Tutar?

Türkiye de Çalışmakta Olan Dedektif Ve Özel Dedektiflerin Standart Bir Dedektif Ücret Tarifesi Yoktur. Her Dedektif Verilecek Hizmet  Karşılığında Karşılıklı Görüşmelerinizde Farklı Ücret Tutarı Çıkarabilir. Verilecek Olan Hizmetin Niteliği, Hizmet Verilecek Olan Bölge (İl Sınırları İçinde Veya Dışında), Hizmet Verilecek Olan Gün Sayısı  Ve Hizmet Koşulları Fiyatta  Farklılık Göstereceği İçin Bu Fiyatlandırma Müşteri İle Karşılıklı Görüşmede Belirlenir.


Özel Dedektif Ücretlerinde Farklılık Gösterecek Etkenler;


-Hizmet Verilecek Olan Bölgenin İl Sınırları İçerisinde Veya Dışarısında Yer Alması..
-Verilecek Olan Hizmetin Niteliği Ve Hizmetin Koşulları...
-Hizmet Verilecek olan Gün Sayısı..
Örnek  Verecek Olursak Bir Eş Takibinde Takip Edilecek Olan Eşin Yaşam Standartları Göz Önünde Bulundurularak Bir Fiyat Çıkartılır. Takip Edilecek Eş Çok Sık Seyehat Ediyor ise , Lüks Bir Yaşam Tarzı Var ise Özel Dedektiflik Fiyatı Normal Bir Yaşam Süren Ve İl Sınırları İçinde Yaşayan Eşe Göre Daha Yüksek Miktarda Faturalandırılır.


Görüşme Ücreti?


Kimi Özel Dedektiflik Büroları  Görüşme Ücreti Altında Sizden Ücret Talep Edebilir. Tabi ki Bu Ücretler Ofis İçinde Veya Ofis Dışında Farklılık Gösterebilir.. 
By Özel Dedektiflik Olarak Sizinle Yapacağımız Görüşmelerde Sizlerden Herhangi Bir Ücret Talebimiz Asla Yoktur . Görüşmelerimizi Ofisimizde Veya Eğer Gelemiyorsanız  Müsait Değilseniz İstanbul İl sınırları İçinde İseniz Sizin Belirteceğiniz Bir Adreste Bizden Randevu Alarak Görüşme Yapma İmkanı Sunuyoruz.
Ücretlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin  İlgili Telefon Numaralarından Bize Ulaşabilirsiniz..


7/24 ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ: 
0216 706 12 62
0531 608 30 90

Örnek Resim Örnek Resim Örnek Resim
EŞ TAKİBİ: Aldatılıyorum mu Diyorsunuz? Eşinizin Sizi Aldattığından mı Şüpheleniyorsunuz? Bilirsiniz ki Şüphe İle Yaşamak Hayattaki En Büyük Izdıraplardan Biridir. Şüphelerinizin Gerçek Olup Olmadığını Kanıtlamak İçin Uzman Ekibimiz Eşinizi Takip Edip Tüm Gerçekleri Belgeler İle Size Sunsun. BOŞANMA DAVALARI VE DELİL TOPLAMA: Boşanacaksınız Ve Elinizde Yeterince Delil Yok.Çocuğunuzun Velayetinin Kime Verileceği Hakkında Şüpheleriniz mi Var? Uzman Ekibimiz Açılmış Veya Açılacak Boşanma Davalarında Sizler İçin Danışmanlık Ve Boşanmanıza Faydalı Olacak Delilleri Toplayıp Belgeler İle Size Sunsun. EVLİLİK ÖNCESİ ARAŞTIRMA : Evleneceğiniz Kişiyi Ne Kadar İyi Tanıyorsunuz? Sizden Önceki Yaşantısı Nasıldı? Kötü Alışkanlıkları Varmı? Bu Soruların Cevaplarını Öğrenmeniz İçin By Dedektiflik Evleneceğiniz Kişinin Yaşantısını Ve Size Uygun Biri Olup Olmadığını Araştırıp Varsa Belgeler İle Size Sunsun..
Örnek Resim Örnek Resim Örnek Resim
ÖĞRENCİ TAKİBİ : Çocuklarımız Bizlerin Birer Geleceğidir.Çocuğunuza Güveniyorsunuz Fakat Çevresindeki Arkadaş Ortamından Çekiniyor Zarar Gleceğinden Endişeleniyorsanız Endişelerinizi Tecrübeli Ekibimizle Titizlikle Yapacağımız Araştırmaları Size Raporlayıp Sunalım.. İCRA DAVALARI VE ADRES TESPİTİ : Erişmek İstediğiniz Kişilerin Nerede İkamet Ettiğini,Nerede Çalıştığını Hangi İlde Yaşadığının Tespitini, Alacaklı Olan Şirketlerle Şahısların Mallarını Başkalarının Üzerine Geçirip Geçirmediği Şirketimiz Tarafından Araştırılmaktadır YARDIMCI PERSONEL ARAŞTIRMASI : Evinizde Çalışmakta Olan (Yerli Yabancı) Hizmetlilere Güvenmiyormusunuz? Size Güvenilir Personeli Çalışmakta Olduğumuz İnsan Kaynakları Departmanıyla Seçip , Aeaştırmalarını Yapıp Seçimiz Size Bırakalım

SATILIK DEDEKTİFLİK SİTESİ

Google 1. Sayfada çıkan özel dedektif siteleri satılıktır.

Detaylı bilgi için mail adresi: dedektifjo@hotmail.com