Personel Arastırması


   
İş verenleri en çok endişelendiren konulardan biride işe alacağı personelini veya şu an halen çalışmakta olan personeli hakkında ikilemler yaşamasıdır. Günümüzde dolandırıcıların , sahtekarların artması ve bu konuda çok profosyonelce hazırlanmış evraklarla şirketleri zarara uğratma çabaları iş verenleri özel dedektiflik Şirketlerine yöneltmektedir. Personelinize ait sertifikalar,diploma, referans ve iş tecrübeleri gibi bilgilerden emin olmak için yapılan personel araştırması hizmetimiz bir çok iş veren için personeli hakkında ki endişelerini ortadan kaldırmaktadır.

      Bu tip araştırmalarda ilk hedef işverenin uğrayabileceği zararları önceden tespit edip önlemini en baştan almaktır.Personelinizin güvenirliği, içeriden bilgi sızdırıp sızdırmadığı daha önceki çalıştığı kurumlarla ilişkileri çok önemlidir. Örnek verecek olursak; kimsenin bilmesini istemediğiniz projenizin rakip firmaya tüm bilgilerin sızdırılması iş veren için oldukça büyük maddi ve manevi kayıplara neden olmakta. Böylesi etik olmayan bir durumda işe alacağınız veya almış olduğunuz personel hakkında ki bütün bilgilerin doğruluğundan emin olunup tüm bilgileri özlük dosyası halinde By Dedektiflik tarafından size sunulmaktadır.
Örnek Resim Örnek Resim Örnek Resim
EŞ TAKİBİ: Aldatılıyorum mu Diyorsunuz? Eşinizin Sizi Aldattığından mı Şüpheleniyorsunuz? Bilirsiniz ki Şüphe İle Yaşamak Hayattaki En Büyük Izdıraplardan Biridir. Şüphelerinizin Gerçek Olup Olmadığını Kanıtlamak İçin Uzman Ekibimiz Eşinizi Takip Edip Tüm Gerçekleri Belgeler İle Size Sunsun. BOŞANMA DAVALARI VE DELİL TOPLAMA: Boşanacaksınız Ve Elinizde Yeterince Delil Yok.Çocuğunuzun Velayetinin Kime Verileceği Hakkında Şüpheleriniz mi Var? Uzman Ekibimiz Açılmış Veya Açılacak Boşanma Davalarında Sizler İçin Danışmanlık Ve Boşanmanıza Faydalı Olacak Delilleri Toplayıp Belgeler İle Size Sunsun. EVLİLİK ÖNCESİ ARAŞTIRMA : Evleneceğiniz Kişiyi Ne Kadar İyi Tanıyorsunuz? Sizden Önceki Yaşantısı Nasıldı? Kötü Alışkanlıkları Varmı? Bu Soruların Cevaplarını Öğrenmeniz İçin By Dedektiflik Evleneceğiniz Kişinin Yaşantısını Ve Size Uygun Biri Olup Olmadığını Araştırıp Varsa Belgeler İle Size Sunsun..
Örnek Resim Örnek Resim Örnek Resim
ÖĞRENCİ TAKİBİ : Çocuklarımız Bizlerin Birer Geleceğidir.Çocuğunuza Güveniyorsunuz Fakat Çevresindeki Arkadaş Ortamından Çekiniyor Zarar Gleceğinden Endişeleniyorsanız Endişelerinizi Tecrübeli Ekibimizle Titizlikle Yapacağımız Araştırmaları Size Raporlayıp Sunalım.. İCRA DAVALARI VE ADRES TESPİTİ : Erişmek İstediğiniz Kişilerin Nerede İkamet Ettiğini,Nerede Çalıştığını Hangi İlde Yaşadığının Tespitini, Alacaklı Olan Şirketlerle Şahısların Mallarını Başkalarının Üzerine Geçirip Geçirmediği Şirketimiz Tarafından Araştırılmaktadır YARDIMCI PERSONEL ARAŞTIRMASI : Evinizde Çalışmakta Olan (Yerli Yabancı) Hizmetlilere Güvenmiyormusunuz? Size Güvenilir Personeli Çalışmakta Olduğumuz İnsan Kaynakları Departmanıyla Seçip , Aeaştırmalarını Yapıp Seçimiz Size Bırakalım

SATILIK DEDEKTİFLİK SİTESİ

Google 1. Sayfada çıkan özel dedektif siteleri satılıktır.

Detaylı bilgi için mail adresi: dedektifjo@hotmail.com